Rok se s rokem sešel a je tu další, již sedmý ročník hudebního festivalu Southern Rock & Blues Kolín, který se letos bude konat v sobotu 19. května. Záštitu nad festivalem převzal místostarosta Tomáš Růžička. Na venkovním pódiu na Karlově náměstí program v pravé poledne odstartuje kapela Last Rebel, po které přijdou na řadu rovněž čeké kapely Charlie Slavík Revue, Big Boy Band a King Size Boogieman. Stejně jako v předchozích letech bude na Karlovo náměstí volný vstup.

V 18 hodin bude zahájen hlavní (placený) program v Městském společenském domě, kde postupně vystoupí kapely The Blue Ravens (CZ), Indijana & The Bandits (D), kytarista Danny Bryant (GB) nebo skupina King Bee (CZ). V předsálí společenského domu bude hrát česká bluesová skupina Lady I Trio. "Přijďte na žánrově pestrý mezinárodní festival," zve všechny zájemce za organizátory festivalu Vojta Klouček

Předprodej vstupenek za 250 Kč probíhá v Městském společenském domě v Kolíně, vstupné na místě pak bude činit 300 Kč. Bližší informace naleznete zde.