Kolín
ikona facebook
Kalendář akcí Kolín

CESTAMI PRAVĚKUlink
21.07.25.07.
Letní muzejní tábor pro děti 1.-3. třída Regionální muzeum v Kolíně zve děti z 1. až 6. tříd ZŠ na pomyslnou výpravu do šera dávných věků, za uměním a dovednostmi našich předků. Společně se vydáme do dob našeho pravěku, budeme poznávat nejen jednoduché výrobní postupy, ale také myšlení a cítění člověka bytostně spojeného s přírodou.

Věk: ukončená 1., 2. a 3. třída
Max. počet dětí: 20
Čas: orientačně 9,00 – 16,00
Cena: 1.500,- (zahrnuje 3x oběd, jízdné, vstupné, lektorské programy, materiál)

Tento typ tábora přivítají především zaměstnaní rodiče, kteří se nemohou o prázdninách svým dětem zcela věnovat. Všichni malí účastníci zde prožijí týden plný tvořivosti, poučení a zábavy.

* nabízíme smysluplný program koncipovaný na metodě prožitkového učení plný výletů, her a interaktivní činnosti, jehož cílem je otevřít malým návštěvníků naše muzeum a přiblížit jim historii zábavnou formou * důraz je kladen na netradiční didaktické metody, způsob prezentace ve srozumitelné rovině a přitažlivé zpracování, podstatné je zapojení více smyslů, vlastní obrazotvornosti a získávání emocionální zkušenosti * děti se během tábora podívají do míst běžnému návštěvníkovi nepřístupných, pracují se sbírkovými předměty nebo jejich replikami, vyzkoušejí si činnosti a výrobní postupy našich předků, které všestranným způsobem přispějí k rozvíjení jejich schopností a znalostí
registrace mikročipů
.