Gynekologicko-porodnické oddělení Oblastní nemocnice v Kolíně je možné prohlédnout si formou interaktivného videa. Po jejím spuštění se vám naskytne pohled na hlavní chodbu oddělení s jedním červeným terčíkem a několika zelenými. Po najetí myší na červený terčík vyskočí základní nápověda. Zelené terčíky informují, kde co najdete (od porodních boxů přes operační sál až po stažení dokumentů nutných k hospitalizaci) a kliknutím na ně se přesouváte na jejich pozici. Pohybovat se po oddělení můžete také přes bílé kroužky na podlaze. 

Další možností je vlevo dole kliknout na šipku (či spíše stříšku) a rozbalí se jednotlivé položky k prohlédnutí. Nebo si jednoduše zvolíte automatickou prohlídku, která započne po kliknutí na ikonku spustit (vedle šipky vlevo dole). Pokud budete pokračovat s klikáním na další ikonky, můžete se podívat na oddělení 3D prohlížečem, nebo se jej můžete prohlédnout z půdorysu. Poslední ikonka v levé spodní části videa vám umožní vybrat si první nebo druhé patro odělení.

Virtuální prohlídku včetně všech potřebných informací a dokumentů naleznete zde nebo pouze samotné interaktivní video je k dispozici zde.