BEZMASÁ JÍDLA
Předkrm: Tataráček z chřestu a avokáda s grilovaným toastem 65,- Křupavé závitky z filo těsta, máty a kozího sýra 65,- Salátek s hruškami, špenátem, ořechy a modrým sýrem 65,- Polévka: Hráškový krém s ředkvičkami a zastřeným vejcem 40,- Dršťková polévka z hlívy ústřičné s čerstvou majoránkou 40,- Čočková polévka s kořenovou zeleninou, rajčaty a bazalkou 40,- Hlavní jídla: Teplý salát s grilovaným květákem a pečenou zeleninou 105,- Quinoový salát s čajem, sezamem a uzeným tempehem 125,- Salát s houbami shimeji, špenátem, čekankou a čočkou 125,- Zelený chřest s holandskou omáčkou, vejcem a vařeným bramborem 155,- Celerový řízek v parmezánovém těstíčku s bramborovým salátem s pažitkovým pestem 145,- Moravské zelňáky s čerstvým špenátem a bylinkovou omáčkou 115,- Souflé z topinamburů a královské hlívy ústřičné s kedlubnovým zelím 155,- Ragú z lišek a smetany s žemlovým knedlíčkem 135,- Spätzle z pečené muškátové dýně se šalotkou, dýňovými semínky a ovčím sýrem 145,- Portobello burger s grilovaným sýrem halloumi, karamelizovanou cibulkou a bylinkovou majonézou 155,- Veganské Pho s houbami shitake, zeleninou, rýžovými nudlemi, koriandrem a klíčky 135,-