Francie na jaře - degustační večerlink
18.04.
19:00
Vážení přátelé dobrého vína a kvalitní gastronomie, zveme Vás na jarní gurmánský večer ve Vile U Varhanáře. Přijďte zkusit jak chutná Francie na jaře 18. dubna v 19 hodin. Typická francouzská jídla z typicky jarních surovin upravuje francouzská kuchyně na mnoho způsobů. V našem pětichodovém menu nebude chybět mladé jehněčí a kachní maso, telecí nožičky, v menu najdete i klasické klobásky Boudin Blanc i něco sladkého, samozřejmě francouzského. Jídlo doplní šest vzorků vín, které představí, jako obvykle, sommeliér Aleš Svoboda.
Cena večera je 775 Kč. Počet míst je omezen, prosíme proto o rezervaci předem na telefon 327 536 900 nebo e-mailem na info@uvarhanare.cz. Na ubytování nabízíme 20% slevu ve Vile U Varhanáře i v hotelu Opat. Těšíme se na Vaši návštěvu!
.