Zabijačkové vepřové hodylink
25.11.26.11.
Předkrm: Zabijačková paštika s červeným vínem, rozinkami, a čerstvým chlebem 85,- Vepřový mozeček na cibulce s vejcem a chlebem 65,- Lahůdková tlačenka s octem, nadrobno nakrájenou cibulkou a chlebem 75,- Škvarková pomazánka s nakládanou okurkou, vejcem, hořčicí a chlebem 65,- Polévka: Černá zabijačková polévka, prdelačka, s kroupami, majoránkou a česnekem 65,- Jemná dršťková polévka 65,- Hlavní jídlo: Zabijačkový guláš z vepřové plece s játry, jazykem, ledvinkami, srdcem a houskovým knedlíkem 175,- Smažený řízek z vepřové krkovičky se šťouchanými bramborami s mladou cibulkou 185,- Jitrnička s vařeným bramborem maštěným máslem s kysaným zelím a lahůdkovou hořčicí 155,- Kroupové jelítko na lepenicí s bílým kysaným zelím, cibulkou a slaninou 155,- Pečený uzený bůček s červeným zelím a selským bramborovým knedlíkem 175,- Zabijačkový ovar z plece, kolena a laloku s jatýrky, srdcem, jazykem, křenem, hořčicí, okurkou a chlebem z Nebovid 155,- Zabijačkový talíř pro dvě osoby s jitrnicí, jelítkem, ovarem, uzeným bůčkem, paprikovou klobásou,
křenem, hořčicí, zelím a domácím chlebem 255,-
.